Meer klanten nodig?

dan ben je bij the New Business op het juiste adres.

Arnoud = New Business. Met zijn aanstekelijk enthousiasme en kennis van zaken heeft hij onze outbound sales activiteiten de juiste impuls gegeven. Op zoek naar groei? Hire that man!”

Michel Pilet, Oprichter en aanvoerder – clevergig

 

 

 Traditionele acquisitie werkt niet meer. We zien naar schatting 377 advertenties per dag. En ontvangen we bakken vol emails in de inbox.

Tel daar de (eenzijdige) kakofonie bij op van online marketeers. Daardoor valt acquisitie ook meer en meer in het bakje “storend”, “irritant” en “te laat in de koopcyclus”. Hierdoor wordt het concept acquisitie compleet teniet gedaan. Bullshit (Pardon my French) .

Het is tijd voor een nieuwe aanpak. Het doel (en het resultaat) blijft hetzelfde als voorheen.  Je verkoop – trechter moet vol met klanten die van je willen kopen.

The New Business helpt klein-, middel- en grootbedrijf. Ik help ze hun eigen manier. Door het toepassen van de juiste tactieken om meer klanten te scoren.

Voorspelbaar meer klanten vinden

Om nieuwe klanten te gaan vinden moet je meer acquisitie bedrijven. Echte “nieuwe” groei komt uit het smeden van nieuwe waardevolle relaties.

Ik ben de sparringspartner voor ondernemers en sales – teams. Door mijn inzicht kan ik je markt goed en snel in kaart brengen. Ik denk acquisitiemechanismen uit. Samen bouwen we een duurzame lead gen machine.

Dat allemaal op een outputgerichte, gefocuste maar ook ontspannen manier. Want acquisitie hoeft niet altijd met samengeknepen billen te gebeuren.

Hoe ik jou kan helpen verschilt per type bedrijf. Kijk snel hoe je samen kunt werken met mij (nadat je onderstaande huldeblijk hebt gelezen)

Samen met Arnoud [& the New Business] komen wij bij de grootste bedrijven aan tafel. Niet geweten dat we dit voor elkaar konden krijgen!

 

Guy Kessels, co-founder – Quriobot

Wie is Arnoud Visser?

Wie is Arnoud Visser?

CEO & Hoofd Kattenkwaad

Het valt mij op dat ondernemers tegen uiteenlopende uitdagingen aan lopen ls ze nieuwe klanten nodig hebben. Ik wil laten zien dat acquisitie een plezierige bezigheid kan zijn. Door het klantgerichter, beter en effectiever te doen.

Met negen jaar gecombineerde Sales en Marketing op zak ben ik gestart. Met ups en down’s groei ik the New Business.

Ik ben nieuwsgierig, recht door zee en joviaal. Ik woon samen mijn vriendin en 3 kinderen in Abcoude.

Gestippelde stropdas is optioneel tegen meerprijs.